Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kisah MalayaKisah Malaya

Uncategorized

> Minyak pengasih laku dijual di dalam talian

Pada masa kini, platform TikTok merupakan platform yang paling utama dalam meningkatkan jualan sesuatu barang. Tiktok bukan hanya tempat untuk orang ramai menggunakannya sebagai hiburan, malah ia juga dijadikan tempat membeli-belah secara atas talian. Terdapat pelbagai barangan yang boleh diperoleh daripada Tiktok.

Jika dilihat dalam TikTok, pelbagai barang yang dijual di dalam platform berkenaan seperti perkakas dapur, pakaian, alat solek dan banyak lagi.

Dalam pada menjual barangan keperluan, satu ‘barang’ ini telah menggerunkan ramai pengguna kerana dikatakan terdapat barang mistik dijual dalam platform tersebut.

Melalui perkongsiaan daripada seorang pengguna di Twitter, terdapat peniaga yang menjual minyak pengasih dan mengiklankannya secara atas talian.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Lebih mengejutkan lagi, perniagaan tersebut mendapat sambutan daripada kalangan pembeli hingga ada yang memuji bahawa barang berkenaan sangat bagus dan berkesan.

Perkongsiaan ciapan tersebut telah meraih lebih 11.2K retweet dan ramai juga yang meninggalkan komen berasa gerun melihat barang sedemikian terjual bebas di platform media sosial.

Antara komen netizen:

 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Sumber: Info Rakyat, Twitter

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Uncategorized

NAIROBI, KENYA –  Seorang wanita di  Kajiado, Kenya mengurung dirinya di dalam rumah bersama dua anaknya sebelum membakar kediaman tersebut selepas mendapat tahu bahawa...

Uncategorized

Walaupun sedang menjalani hukuman juvana di sebuah pusat pemulihan, empat pelajar perempuan ini nampaknya masih lagi berkelakuan tidak bermoral. Empat orang pelajar perempuan yang...

Uncategorized

Seorang wanita di Vietnam dilihat hanya tergelak selepas peragut berjaya melarikan diri bersama rantai emas miliknya. Kejadian itu dilaporkan berlaku ketika wanita tersebut sedang...

Uncategorized

Seorang pelajar perempuan telah menjadi mangsa rakannya sendiri apabila dia dikelar. Mangsa telah dikelar dengan menggunakan sejenis pisau dapur. Kejadian ngeri itu telah berlaku...