Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kisah MalayaKisah Malaya

Uncategorized

> Gadis bibir paling besar sedang mencari cinta pertama

Seorang gadis yang terkenal kerana mempunyai bibir terbesar di dunia sedang mencari cinta sejati tetapi hanya untuk lelaki yang sudah bersedia menerima penampilannya seadaanya.

Andrea Ivanvoa yang berusia 25 tahun berasal dari Bulgaria merupakan pesohor media sosial. Dia mengaku bahawa sukar untuk mencari cinta walaupun menerima banyak perhatian daripada lelaki di internet mungkin disebabkan oleh bibirnya yang terlalu besar.

Andrea berkata, dia hanya akan memilih lelaki yang menerima penampilan dia dengan seadanya sebagai kekasih.

“Jika saya mempunyai hubungan dengan seseorang dan dia memberitahu saya bahawa dia tidak selesa apabila kami berada di tempat awam, maka kami akan berpisah.

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Saya akan berasa tersinggung. Jadi, saya perlu mencari pasangan yang tidak terganggu dengan penampilan saya yang sekarang.

“Saya ingin jatuh cinta dan benar-benar jatuh cinta dan bertemu pasangan yang sesuai untuk saya kerana cinta adalah perkara yang paling indah dan penting di dunia ini,” kata Andrea.

Setakat ini masih belum ada lagi lelaki yang mampu menerima Andrea oleh kerana saiz bibirnya yang berkemungkinan si lelaki berasa malu untuk keluar bersamanya di depan khalayak ramai.

 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Sumber: Kosmo

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Uncategorized

NAIROBI, KENYA –  Seorang wanita di  Kajiado, Kenya mengurung dirinya di dalam rumah bersama dua anaknya sebelum membakar kediaman tersebut selepas mendapat tahu bahawa...

Uncategorized

Walaupun sedang menjalani hukuman juvana di sebuah pusat pemulihan, empat pelajar perempuan ini nampaknya masih lagi berkelakuan tidak bermoral. Empat orang pelajar perempuan yang...

Uncategorized

Seorang wanita di Vietnam dilihat hanya tergelak selepas peragut berjaya melarikan diri bersama rantai emas miliknya. Kejadian itu dilaporkan berlaku ketika wanita tersebut sedang...

Uncategorized

Seorang pelajar perempuan telah menjadi mangsa rakannya sendiri apabila dia dikelar. Mangsa telah dikelar dengan menggunakan sejenis pisau dapur. Kejadian ngeri itu telah berlaku...