Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kisah MalayaKisah Malaya

Uncategorized

> Jiran selamba buang ‘kondom’ dari atas siap ada bau

Pendidikan seks sememangnya perkara yang sangat penting dan perlu diambil tahu oleh semua golongan masyarakat yang berumur 18 tahun ke atas.

Tambahan lagi, buat anak muda zaman sekarang kerana ramai yang masih tidak peka dengan isu ini. Banyak juga kes seks bebas yang terjadi sehingga menyebabkan pembuangan bayi, pembunuhan bayi dan sebagainya.

Sudah tentunya kita tidak mahu perkara sebegitu terjadi terutamanya dalam masyarakat hari ini. Sebab itulah pentingnya pendidikan seks dan juga seks yang selamat.

Namun begitu, tularnya satu ciapan apabila seorang wanita meluahkan rasa kecewanya terhadap penduduk apartment yang membuang kondom sesuka hati sehingga terkena pokoknya telah mendapat perhatian ramai.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Lihat ciapan itu di bawah:

Menerusi ciapan tersebut, kelihatan seorang wanita meluahkan rasa geram terhadap jirannya yang duduk di di tingkat atas.

Difahamkan juga, penduduk di tingkat atas telah membuang kondom terpakai sehingga terkena pokok tanamannya yang akan digunakan kelak.

Lebih mengecewakan wanita itu lagi apabila dia memberitahu daun pokoknya itu selalu dibuat makan. Malah, dia juga mendakwa kondom itu mengeluarkan bau yang tidak menyenangkan.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Lihat sambungan ciapan itu di bawah:

“U potong je satu batang tu tak selera pulak tengok” – Netizen

Sementara itu pula, tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata netizen turut memberikan pelbagai reaksi dan pandangan mereka terhadap kelakuan jiran atas wanita itu.

Ketika artikel ini ditulis, ciapan berkenaan telah meraih 2,893 retweets, 707 quotes tweets dan 3,835 likes di Twitter.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Berikut di bawah adalah antara komen daripada netizen di Twitter:

Sumber: Seismik
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Uncategorized

NAIROBI, KENYA –  Seorang wanita di  Kajiado, Kenya mengurung dirinya di dalam rumah bersama dua anaknya sebelum membakar kediaman tersebut selepas mendapat tahu bahawa...

Uncategorized

Walaupun sedang menjalani hukuman juvana di sebuah pusat pemulihan, empat pelajar perempuan ini nampaknya masih lagi berkelakuan tidak bermoral. Empat orang pelajar perempuan yang...

Uncategorized

Seorang wanita di Vietnam dilihat hanya tergelak selepas peragut berjaya melarikan diri bersama rantai emas miliknya. Kejadian itu dilaporkan berlaku ketika wanita tersebut sedang...

Uncategorized

Seorang pelajar perempuan telah menjadi mangsa rakannya sendiri apabila dia dikelar. Mangsa telah dikelar dengan menggunakan sejenis pisau dapur. Kejadian ngeri itu telah berlaku...