Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kisah MalayaKisah Malaya

Uncategorized

> Suami galak cerita hal ranjang ‘tak pancut dalam’ dengan kawan perempuan

Di Twitter seorang isteri meluahkan rasa kesalnya apabila mendapati suaminya berbual dengan rakan wanita mengenai hal ranjang mereka suami isteri.

Terguris di hatinya selepas mengetahui suami bercerita tentang hal dalam kelambu kepada orang luar lebih-lebih lagi isteri orang.

“Suami bercakap dengan dia pasal hubungan intim kami… hal klimaks. Secara khususnya mereka berbicara tentang kesuburan saya dan bagaimana kami mengadakan persetubuhan.
“Mula-mula kawan suami tu tanya kenapa saya belum mengandung lagi selepas seminggu kami dah bernikah,” kata si isteri itu dengan rasa.

Walaupun begitu, ketika wanita berkenaan berdepan dengan suaminya untuk mendapatkan penjelasan, si suami ternyata hanya memandang enteng akan isu tersebut seolah tiada apa yang salah.

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Dia kata perkara tu biasa je, satu permasalahan yang tak perlu dibesar-besarkan. Mendidih darah saya dengar dia tergamak cakap macam tu.

“Sekarang kami tengah bergaduh besar sebab dia terlalu yakin dengan diri dia, terlalu pasti yang benda tu tak ada apa-apa,” kata wanita itu masih sukar menerima kenyataan tentang suaminya.

Perkongsian wanita itu mendapat perhatian seorang warga maya yang mengakui keadaan masyarakat hari ini sememangnya dicemari budaya otak kuning.

 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Sumber: CARI, mStar

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Uncategorized

NAIROBI, KENYA –  Seorang wanita di  Kajiado, Kenya mengurung dirinya di dalam rumah bersama dua anaknya sebelum membakar kediaman tersebut selepas mendapat tahu bahawa...

Uncategorized

Walaupun sedang menjalani hukuman juvana di sebuah pusat pemulihan, empat pelajar perempuan ini nampaknya masih lagi berkelakuan tidak bermoral. Empat orang pelajar perempuan yang...

Uncategorized

Seorang wanita di Vietnam dilihat hanya tergelak selepas peragut berjaya melarikan diri bersama rantai emas miliknya. Kejadian itu dilaporkan berlaku ketika wanita tersebut sedang...

Uncategorized

Seorang pelajar perempuan telah menjadi mangsa rakannya sendiri apabila dia dikelar. Mangsa telah dikelar dengan menggunakan sejenis pisau dapur. Kejadian ngeri itu telah berlaku...