Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kisah MalayaKisah Malaya

Uncategorized

> Kantoi suami suka hubungan songsang selepas 4 bulan kahwin

Setiap rumah tangga sudah pasti akan mengalami pasang surutnya kerana itu adalah asam garam perkahwinan kepada semua pasangan.

Bukan semua yang berlaku adalah kenangan manis belaka kerana ada juga pergaduhan atau salah faham yang berlaku antara suami dan isteri.

Baru-baru ini, tular sebuah posting di Twitter yang memaparkan seorang wanita sedang dilema dan buntu disebabkan suaminya telah mencuri tumpuan warga Twitter.

Menerusi posting berkenaan, kelihatan seorang wanita yang baru saja berkahwin dilihat meluahkan isi hatinya kepada satu akaun confession.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Beberapa keping tangkap layar tentang luahan wanita itu:

Apa yang lebih mengejutkan adalah apabila wanita itu mendapati bahawa suaminya sebenarnya suka pada jantina yang sama jenis.

Wanita itu tergerak hati untuk menyemak dan melihat telefon pintar suaminya. Namun begitu, di dalam telefon tersebut mendapati suaminya berbual dengan seorang lelaki dengan menggunakan panggilan sayang, cinta dan rindu.

Lebih tidak dijangka lagi adalah apabila isterinya itu terjumpa gambar suaminya video call bersama lelaki lain sambil beronani.

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Jantan macam ini tak boleh berubah la kak. Baik menjanda jelah kau pun muda lagi, bukan je setakat dia guna kau untuk cover, tapi tunggu hari je kena std ke hiv” – Ulas netizen

Susulan tularnya posting itu yang kini meraih sehingga 747.3K views, 860 retweets dan 2K likes di Twitter, rata-rata netizen turut memberikan pelbagai reaksi masing-masing dan kebanyakannya berasa tidak senang dengan tindakan lelaki itu.

Berikut merupakan antara komen menarik daripada netizen di Twitter:

 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Sumber: Seismik

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Uncategorized

NAIROBI, KENYA –  Seorang wanita di  Kajiado, Kenya mengurung dirinya di dalam rumah bersama dua anaknya sebelum membakar kediaman tersebut selepas mendapat tahu bahawa...

Uncategorized

Walaupun sedang menjalani hukuman juvana di sebuah pusat pemulihan, empat pelajar perempuan ini nampaknya masih lagi berkelakuan tidak bermoral. Empat orang pelajar perempuan yang...

Uncategorized

Seorang wanita di Vietnam dilihat hanya tergelak selepas peragut berjaya melarikan diri bersama rantai emas miliknya. Kejadian itu dilaporkan berlaku ketika wanita tersebut sedang...

Uncategorized

Seorang pelajar perempuan telah menjadi mangsa rakannya sendiri apabila dia dikelar. Mangsa telah dikelar dengan menggunakan sejenis pisau dapur. Kejadian ngeri itu telah berlaku...