Seorang Lelaki Lemas Kat Sungai Yang Ada Ikan Pirana. Hasilnya Amat MENGERIKAN 

silakan share

Korang pernah tengok tak mayat mangsa manusia yang pernah dibaham oleh ikan pirana? Memang sangat mengerikan mayat ni di mana abis isi dan organ dalam badan mangsa yang malang tu telah habis dimakan.

Sebahagian dari tulang belulang pun jugak hancur. Jom kita tengok gambar-gambar luar biasa mangsa yang telah dimakan oleh ikan pirana. Jangan tengok kalau tak berani ye sebab sangat mengerikan. KREDIT TAOTOUJE.

2
3
4
5
6
7

Sumber: BacaViral

ARTIKEL TRENDING LAIN: Bermalam Di Wad Swasta. Apa Yg Nurse Laki Tu Lakukan Buat Aku Terus PENGSAN !!!

Salam, thanks kalau admin sudi publish cerita ni. Nama aku Aida. So cerita ni based on apa yang aku alami. Boleh kata Allah memang kurniakan sixth sense/gifted untuk aku nampak benda benda ghaib. Kalau nak cerita dari bila aku boleh nampak mesti panjang. Semua sebab bila aku start kena histeria. Tapi ni aku cuma cerita pengalaman aku kat sebuah hospital.

So baru-baru ni aku kena admit kat sebuah hospital kat KL. Hospital ni swasta and memang mahal juga kena tapi sebab ayah aku boleh claim balik kat company, so dia decide hantar aku kat sini. At first aku ingat hospital mahal takde sangat hantu tapi yelah, hospital kan. So aku admitted due to high fever. Okay aku skip which satu malam ni nurse tukarkan aku ke wad yang letak dua orang dalam satu bilik. Family aku takde teman aku sebab risau demam aku agak tinggi. Aku duduk sorang sebab katil sebelah tu memang takde orang pun. Wad ni jugak ada toilet. So malam tu nurse dah transfer, dia cakap dia akan datang balik untuk last check and bagi minum malam. Aku request minum malam tu sebab aku rasa lesu nak makan macam tu.




silakan share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *